Bedrijven

Bedrijven

1,63 miljard in een poging te concurreren met Google. Toen was het echter al te laat; Google had zo'n grote voorsprong opgebouwd dat het die nooit meer zou afstaan. In 2009 stopte Yahoo! zijn eigen zoekmachine en begon in plaats daarvan te vertrouwen op Microsofts Bing platform.

Tegenwoordig is Yahoo! een dochteronderneming van Verizon Communications Microsoft werd in 1975 opgericht door Bill Gates en Paul Allen. Het bedrijf begon met het ontwikkelen van software voor personal computers, maar werd al snel een belangrijke speler in de technologie-industrie met producten als Windows en Office. De laatste jaren heeft Microsoft zijn aanbod uitgebreid met cloud computing, kunstmatige intelligentie en meer. Tegenwoordig is Microsoft een van de meest waardevolle bedrijven ter wereld met een marktkapitalisatie van meer dan 1 biljoen dollar

Conclusie


Google, Yahoo en Microsoft zijn drie van de bekendste bedrijven ter wereld. Ze hebben elk een lange en bewogen geschiedenis die teruggaat tot de begindagen van het internet. Hoewel ze allemaal begonnen zijn op verschillende gebieden - zoekmachines, adresboeken, softwareontwikkeling - hebben ze zich in de loop der tijd ontwikkeld tot leiders in de tech-industrie. Bedankt voor je wandeling door het verleden met ons!

Tattoo removal

vulling voor knuffels

woonkamer behang

Online posters kopen

Website laten maken Hilversum

terrasverwarmer hangend

Permanente ontharing

Link toevoegen